您位于: 首页 / News / 2015年10月22日, 我所“千人计划”学者张大庆张大庆教授在北京举办的International Conference on Identification, Information and knowledge in the Internet of Things上,做了题为“From Digital Footprints to Social and Community Intelligence" 的大会主题演讲。有三百多位学者、专业人员和学生参会。

2015年10月22日, 我所“千人计划”学者张大庆张大庆教授在北京举办的International Conference on Identification, Information and knowledge in the Internet of Things上,做了题为“From Digital Footprints to Social and Community Intelligence" 的大会主题演讲。有三百多位学者、专业人员和学生参会。

导航